skip to Main Content
Bringabarát Kerékpárbolt és Szerviz    ☎ 06 20/251-0765    ☗ Fekete Pál sétány 1/3 (Petőfi tér)    ✉ info@bringabarat.com

BASIL Urban Fold Messenger Bag

25990 Ft

Napjainkban reneszánszát éli a kerékpározás, nem csak szabadidős aktív kikapcsolódásra, sportolásra használjuk a kerékpárt, hanem egyre többen választják minden napos közlekedésre. Sokaknak életforma. Ha nem megyünk messzire akkor is óhatatlan, hogy ne pakoljuk teli zsebeinket telefonnal, kulccsal, iratokkal. Lássuk be ez nem a legkényelmesebb. Erre nyújt megoldást a Basil márka termékei. Magas minőség, egyedi megjelenés, sokszerűség és kiváló ár – érték arány jellemzi. Biztos lehet benne, hogy a Basil kiegészítők egy minőségi választás!

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:

Leírás

A BASIL Urban Fold Messenger Bag jellemzői:

Méretek: 40 cm x 12 cm x 37 cm (külső méret)
Modell: Hátsó táska
Alkalmas: Elektromos, városi és túra kerékpárhoz

A Basil táskák kiválóan alkalmasak élelmiszerek szállítására vagy egyszerűen mindennapi tárolási igényekre, amikor kerékpároznak. A táska tágas fő rekesszel rendelkezik, amelyet húzózsinórral lezárhat, és mindkét oldalán rugalmas külső zsebbel rendelkezik. Ez akkor hasznos, ha egy üveg vizet vagy esernyőt akar magával vinni.

A táska teljes kapacitása 20 liter. A dupla sarokcsík kiváló minőségű, víztaszító poliészterből készül. Az Universal Bridge rendszernek köszönhetően a táskát könnyen rögzítheti a csomagtartójához.

Az Universal Bridge rendszer nyolc nyílásból áll. Ezek a nyílások háromféle módon teszik lehetővé a táska rögzítését:

Rögzített rögzítés: A mellékelt hevederekkel.
Levehető: adapterrel kombinálva. Alkalmas MIK, Racktime, i-Rack / Carrymore adapterlemezekhez. (Ezeket az adapterlemezeket külön kell megvásárolni.)
Levehető: A DBS levehető zsákrendszerrel kombinálva.

További információk

Szín

Back To Top