skip to Main Content
Bringabarát Kerékpárbolt és Szerviz    ☎ 06 20/251-0765    ☗ Fekete Pál sétány 1/3 (Petőfi tér)    ✉ info@bringabarat.com
- 12%

BASIL Urban Double Bag

12990 Ft

A Basil Urban Load egy dupla táska tágas, szervezett, rugalmas és kortárs kialakítású. A víztaszító ponyva  és az összecsukható záróelem megakadályozza az eső bejutását a táskába. A kettős táska lenyűgöző kapacitása 53 liter. A táska az állítható csatoknak köszönhetően a terheléshez igazítható.

Jelenleg nincs raktáron, rendelhetőségről kérjük érdeklődjön.

Cikkszám: BA17738 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

A BASIL Urban Double Bag jellemzői:

Méretek: 41 cm x 18 cm x 46 cm (külső méret)
Térfogat: 48 l
Modell: Hátsó táska
Alkalmas: Elektromos kerékpárhoz, városi kerékpárhoz, városi kirándulási kerékpárhoz

A Basil Urban Load egy dupla táska tágas, szervezett, rugalmas és kortárs kialakítású. A víztaszító ponyva  és az összecsukható záróelem megakadályozza az eső bejutását a táskába.

A kettős táska lenyűgöző kapacitása 53 liter. A táska az állítható csatoknak köszönhetően a terheléshez igazítható. Sok élelmiszert, sportruházatot vagy személyes tárgyat lehet szállítani. Ha a táska üres, a flexibilis oldalaknak köszönhetően kisebb és kompakt lehet. Ilyen módon sokkal könnyebb elhelyezni a kerékpárt egy zsúfolt kerékpártárolóban.

A Urban Load a Basil univerzális hídrendszerrel van felszerelve, amely kompatibilis mindenféle hordozóállvánnyal (e-biciklikkel is), és több rendszerrel kombinálható, mint például a Racktime és az i-Rack / Carrymore. Este a láthatóság javul a táska mindkét oldalán található fényvisszaverő elemeknek köszönhetően.

További információk

Szín

Back To Top