skip to Main Content
Bringabarát Kerékpárbolt és Szerviz    ☎ 06 20/251-0765    ☗ Fekete Pál sétány 1/3 (Petőfi tér)    ✉ info@bringabarat.com

BASIL Go Double Bag

23290 Ft

A Basil GO dupla táskák kiválóan alkalmasak élelmiszerek szállítására vagy egyszerűen mindennapi tárolási igényekre, amikor kerékpároznak. A táska tágas fő rekesszel rendelkezik, amelyet húzózsinórral lezárhat, és mindkét oldalán rugalmas külső zsebbel rendelkezik.

1 készleten

Cikkszám: BA17764 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A BASIL Go Double Bag jellemzői:

Méretek: 33 cm x 16 cm x 38 cm (külső méret)
Modell: Hátsó táska
Alkalmas: Elektromos kerékpárhoz, városi kerékpárhoz

A Basil GO dupla táskák kiválóan alkalmasak élelmiszerek szállítására vagy egyszerűen mindennapi tárolási igényekre, amikor kerékpároznak. A táska tágas fő rekesszel rendelkezik, amelyet húzózsinórral lezárhat, és mindkét oldalán rugalmas külső zsebbel rendelkezik. Ez akkor hasznos, ha egy üveg vizet vagy esernyőt akar magával vinni.

A táska teljes kapacitása 32 liter, ami elég nagy az élelmiszerek számára. A dupla sarokcsík kiváló minőségű, víztaszító poliészterből készül. Az Universal Bridge rendszernek köszönhetően a táskát könnyen rögzítheti a csomagtartójához, valamint az elektromos kerékpár csomagtartójához.

Az Universal Bridge rendszer nyolc nyílásból áll. Ezek a nyílások háromféle módon teszik lehetővé a táska rögzítését:

Rögzített rögzítés: A mellékelt hevederekkel.
Levehető: adapterrel kombinálva. Alkalmas MIK, Racktime, i-Rack / Carrymore adapterlemezekhez. (Ezeket az adapterlemezeket külön kell megvásárolni.)
Levehető: A DBS levehető zsákrendszerrel kombinálva.

További információk

Szín

Back To Top