SKS-GERMANY S-GUARD sárvédő (hátra)

3490 Ft

Az SKS-GERMANY S-GUARD Sárvédő egy szuperkönnyű (24 gramm) és kicsi sárvédő, ami megvéd a nadrág részre felcsapódó viztől. Extra hajlékony anyagból készült, ennek köszönhetően közel minden nyeregre felpattintható. Szükség esetén kábelkötegelővel is rögzíthető (nem tartozék).

Törlés
Cikkszám: 14713TECH Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Az SKS-GERMANY S-GUARD sárvédő jellemzői:

Ez a szuperkönnyű (24 gramm) és kicsi sárvédő megvédi a hátsód a víztől. Extra hajlékony anyagból készült, ennek köszönhetően közel minden nyeregre felpattintható. Szükség esetén kábelkötegelővel is rögzíthető (nem tartozék). Nemcsak országútisoknak ajánlott.

Hossz: 290 mm

Kerékméret kompatibilitás: 26″ (ETRTO: 559 mm), 29″ (ETRTO: 622 mm), 27.5″ (ETRTO: 584 mm), 700C (ETRTO: 622 mm), 28″ (ETRTO: 622 mm), 20″ (ETRTO: 406 mm), 24″ (ETRTO: 507 mm)

További információk a forgalmazó oldaláról

További információk a gyártó oldaláról

Az SKS márkáról

A cég története 1921-ben kezdődött, de a kerékpárpumpák gyártását 1932-től kezdték meg Németország. 1956-ig fém, utána műanyag pumpák gyártásával foglalkoztak. Az 1980-as és 90-es években a vállalat meghatározó tevékenysége azon kerékpárgyártói igények kielégítése volt, melyek alapfelszereltségként adták a kerékpáros pumpát. Az SKS piacvezetővé vált, az kerékpár gyártok egyik fő beszállítója lett, világszerte több, mint 90 országban volt képviselete. 1983-ban a tradicionális angol márka, a Bluemels átvételével az SKS belépett a sárvédőgyártás piacára is.

Az SKS-Németország folyamatos innovációi révén ma is piacvezető a minőségi pumpák gyártásában. E mellett sikeres sportolók és profi kerékpárcsapatok szponzora és alkatrész ellátója lett. Termékpalettáját azóta nem csak a sárvédőkkel, hanem kulacstartókkal, kulacsokkal, szerszámokkal és nyeregtáskákkal is kiegészitette. Gyártott termékeinek minősége ma is kiemelkedő.

További információk

Szín

,

Érdekelhetnek még…