SKS-GERMANY FLAP GUARD sárvédő (előre)

3190 Ft

Az SKS-GERMANY FLAP GUARD sárvédő szett egy szuper könnyű (45 gramm) és diszkrét sárvédő, ami megvéd a sártól és a víztől. Extra hajlékony, így a legtöbb teleszkópos villára rögzíthető – a hozzá járó kötegelők segítségével – 26″, 27,5″ és 29″-es kerékpárokhoz is.
Törlés
Cikkszám: 14TECH Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Az SKS-GERMANY FLAP GUARD sárvédő jellemzői:

Ez a szuper könnyű (45 gramm) és diszkrét sárvédő megvéd a sártól és a víztől.
Extra hajlékony, így a legtöbb teleszkópos villára rögzíthető – a hozzá járó kötegelők segítségével – 26″, 27,5″ és 29″-es kerékpárokhoz is. Hátra is felszerelhető.
 

További információk a gyártó oldaláról

Az SKS márkáról

A cég története 1921-ben kezdődött, de a kerékpárpumpák gyártását 1932-től kezdték meg Németország. 1956-ig fém, utána műanyag pumpák gyártásával foglalkoztak. Az 1980-as és 90-es években a vállalat meghatározó tevékenysége azon kerékpárgyártói igények kielégítése volt, melyek alapfelszereltségként adták a kerékpáros pumpát. Az SKS piacvezetővé vált, az kerékpár gyártok egyik fő beszállítója lett, világszerte több, mint 90 országban volt képviselete. 1983-ban a tradicionális angol márka, a Bluemels átvételével az SKS belépett a sárvédőgyártás piacára is.

Az SKS-Németország folyamatos innovációi révén ma is piacvezető a minőségi pumpák gyártásában. E mellett sikeres sportolók és profi kerékpárcsapatok szponzora és alkatrész ellátója lett. Termékpalettáját azóta nem csak a sárvédőkkel, hanem kulacstartókkal, kulacsokkal, szerszámokkal és nyeregtáskákkal is kiegészitette. Gyártott termékeinek minősége ma is kiemelkedő.