skip to Main Content
Bringabarát Kerékpárbolt és Szerviz    ☎ 06 20/251-0765    ☗ Fekete Pál sétány 1/3 (Petőfi tér)    ✉ info@bringabarat.com

SKS-GERMANY Rookie minipumpa

1890 Ft

Az SKS-GERMANY ROOKIE 10463 minipumpa egy könnyű és hatékony minipumpa bármilyen kerékpárhoz. Minden szeleptípushoz használható, megfordítható szeleppel rendelkezik. Kialakításánál fogva a pumpa beilleszthető csomagtartók erre kialakított befogóiba.

2 készleten

Cikkszám: 161220 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Az SKS-GERMANY ROOKIE 10463 minipumpa jellemzői:

Könnyű, hatékony minipumpa bármilyen kerékpárhoz.
Minden szeleptípushoz használható, megfordítható szeleppel rendelkezik.
Kialakításánál fogva a pumpa beilleszthető csomagtartók erre kialakított befogóiba. (245-260mm). Maximum nyomás: 6 bar.
 

További információk a gyártó oldaláról

Az SKS márkáról

A cég története 1921-ben kezdődött, de a kerékpárpumpák gyártását 1932-től kezdték meg Németország. 1956-ig fém, utána műanyag pumpák gyártásával foglalkoztak. Az 1980-as és 90-es években a vállalat meghatározó tevékenysége azon kerékpárgyártói igények kielégítése volt, melyek alapfelszereltségként adták a kerékpáros pumpát. Az SKS piacvezetővé vált, az kerékpár gyártok egyik fő beszállítója lett, világszerte több, mint 90 országban volt képviselete. 1983-ban a tradicionális angol márka, a Bluemels átvételével az SKS belépett a sárvédőgyártás piacára is.

Az SKS-Németország folyamatos innovációi révén ma is piacvezető a minőségi pumpák gyártásában. E mellett sikeres sportolók és profi kerékpárcsapatok szponzora és alkatrész ellátója lett. Termékpalettáját azóta nem csak a sárvédőkkel, hanem kulacstartókkal, kulacsokkal, szerszámokkal és nyeregtáskákkal is kiegészitette. Gyártott termékeinek minősége ma is kiemelkedő.

További információk

Szín

Back To Top