SKS-GERMANY RACEDAY minipumpa

6390 Ft

Az SKS-GERMANY RACEDAY minipumpa kifejezetten az országúti kerékpározáshoz fejlesztett nagynyomású pumpa, Presta szeleppel ellátva. Ez a 262 mm-es pumpa alumíniumból készült, így biztosítva a tartósságot ahhoz, hogy elérje a 144 PSI (10 bar) nyomást. Kompatibilis a Presta vagy a Schrader szelepekkel is.

2 készleten

Cikkszám: 102580 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Az SKS-GERMANY RACEDAY minipumpa jellemzői:

Kifejezetten az országúti kerékpározáshoz fejlesztett nagynyomású pumpa. A pumpa feje Presta szelephez való, és a víztől és a szennyezéstől védett.
Szelep: presta, Tömeg: 101 gramm, Teljes hossz: 262mm, Maximum nyomás: 10 bar.

További információk a gyártó oldaláról

Az SKS márkáról

A cég története 1921-ben kezdődött, de a kerékpárpumpák gyártását 1932-től kezdték meg Németország. 1956-ig fém, utána műanyag pumpák gyártásával foglalkoztak. Az 1980-as és 90-es években a vállalat meghatározó tevékenysége azon kerékpárgyártói igények kielégítése volt, melyek alapfelszereltségként adták a kerékpáros pumpát. Az SKS piacvezetővé vált, az kerékpár gyártok egyik fő beszállítója lett, világszerte több, mint 90 országban volt képviselete. 1983-ban a tradicionális angol márka, a Bluemels átvételével az SKS belépett a sárvédőgyártás piacára is.

Az SKS-Németország folyamatos innovációi révén ma is piacvezető a minőségi pumpák gyártásában. E mellett sikeres sportolók és profi kerékpárcsapatok szponzora és alkatrész ellátója lett. Termékpalettáját azóta nem csak a sárvédőkkel, hanem kulacstartókkal, kulacsokkal, szerszámokkal és nyeregtáskákkal is kiegészitette. Gyártott termékeinek minősége ma is kiemelkedő.

További információk

Szín

Érdekelhetnek még…