SKS-GERMANY INJEX LITE ZOOM minipumpa

6990 Ft

Az SKS-GERMANY INJEX LITE ZOOM a legmagasabb szintű kompakt pumpa univerzális, többszelepes fejű csatlakozással-ideális trekking és hegyi kerékpárokhoz – a nagy löketszámnak köszönhetően. Max. nyomás: 10 bar. Pumpaház anyaga: műanyag.

1 készleten

Cikkszám: 109451 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Az SKS-GERMANY INJEX LITE ZOOM minipumpa jellemzői:

Kompakt mini pumpa, teleszkópos funkcióval.
Minden szeleptípushoz (multi szelepes fejjel).
Tömeg: 175 g, Maximum nyomás: 10 bar.
Porvédővel ellátva.
Pumpaház: műanyag. Teljes hossz: 256mm.

További információk a gyártó oldaláról

Az SKS márkáról

A cég története 1921-ben kezdődött, de a kerékpárpumpák gyártását 1932-től kezdték meg Németország. 1956-ig fém, utána műanyag pumpák gyártásával foglalkoztak. Az 1980-as és 90-es években a vállalat meghatározó tevékenysége azon kerékpárgyártói igények kielégítése volt, melyek alapfelszereltségként adták a kerékpáros pumpát. Az SKS piacvezetővé vált, az kerékpár gyártok egyik fő beszállítója lett, világszerte több, mint 90 országban volt képviselete. 1983-ban a tradicionális angol márka, a Bluemels átvételével az SKS belépett a sárvédőgyártás piacára is.

Az SKS-Németország folyamatos innovációi révén ma is piacvezető a minőségi pumpák gyártásában. E mellett sikeres sportolók és profi kerékpárcsapatok szponzora és alkatrész ellátója lett. Termékpalettáját azóta nem csak a sárvédőkkel, hanem kulacstartókkal, kulacsokkal, szerszámokkal és nyeregtáskákkal is kiegészitette. Gyártott termékeinek minősége ma is kiemelkedő.