SKS-GERMANY INFUSION TT minipumpa

3490 Ft

Az SKS-GERMANY INFUSION TT minipumpa egy műanyag mini szivattyú összecsukható T-markolattal, teleszkóp funkcióval és többszelep-kompatibilis az összes szelep típussal. Könnyűszerkezete (112g) azt jelenti, hogy kompakt, mégis erőteljes.

1 készleten

Cikkszám: 167522 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Az SKS-GERMANY INFUSION TT minipumpa jellemzői:

Műanyag mini szivattyú összecsukható T-markolattal, teleszkóp funkcióval és többszelep-kompatibilis az összes szelep típussal. Könnyűszerkezete (112g) azt jelenti, hogy kompakt, mégis erőteljes, ami ideális alacsony költségű opció.

További információk a forgalmazó oldaláról

További információk a gyártó oldaláról

Az SKS márkáról

A cég története 1921-ben kezdődött, de a kerékpárpumpák gyártását 1932-től kezdték meg Németország. 1956-ig fém, utána műanyag pumpák gyártásával foglalkoztak. Az 1980-as és 90-es években a vállalat meghatározó tevékenysége azon kerékpárgyártói igények kielégítése volt, melyek alapfelszereltségként adták a kerékpáros pumpát. Az SKS piacvezetővé vált, az kerékpár gyártok egyik fő beszállítója lett, világszerte több, mint 90 országban volt képviselete. 1983-ban a tradicionális angol márka, a Bluemels átvételével az SKS belépett a sárvédőgyártás piacára is.

Az SKS-Németország folyamatos innovációi révén ma is piacvezető a minőségi pumpák gyártásában. E mellett sikeres sportolók és profi kerékpárcsapatok szponzora és alkatrész ellátója lett. Termékpalettáját azóta nem csak a sárvédőkkel, hanem kulacstartókkal, kulacsokkal, szerszámokkal és nyeregtáskákkal is kiegészitette. Gyártott termékeinek minősége ma is kiemelkedő.

További információk

Szín