KLS REVOLT első világítás

2790 Ft

A KLS REVOLT egy nagy teljesítményű lámpa, mely egyszerűen kezelhető és mindennapos használatra lett tervezve. Városban és terepen is használható. Egyszerűen, szerszám nélkül felszerelhető és a tartó vízszintesen 15°-al állítható.

2 készleten

Leírás

A KLS REVOLT első világítás jellemzői:

A KLS REVOLT egy általános első MTB lámpa átlagon felüli szélességű optikával, amely minden helyet, amelyet látnia kell, megfelelően megvilágít. A szilikonszíjnak köszönhetően jól kezelhető és könnyen beállítható, így ez a lámpa minden fényviszonyhoz kiválóan alkalmas.

 

  •  A széles látószögű optika megvilágítja az oldalra eső és közvetlenül a kerékpár előtt lévő terepet. Ez segít a nehéz terepen való manőverezésben – ugyanis „kanyarba” világít. Egyúttal megvilágítja a közvetlenül a kerékpár előtt lévő nehéz akadályokat, amelyeket nagyon óvatosan kell megkerülni.
  • Az erős középső fénysugár hatékonyan megvilágítja a távolban lévő tárgyakat.
  • A fénysugár „felülről leszelt” – hogy ne vakítsa el a közúti közlekedés többi résztvevőit.
  • A lámpa egyszerűen rögzíthető a rugalmas szilikon ergo-szíj segítségével, amely 360 fokban elfordítható, így szinte bármire könnyen felszerelhető. Ez a szíj széles platformmal is rendelkezik, amely jobb rögzítést tesz lehetővé a kormányon, így a lámpa stabil helyzetben marad az erős ütések vagy a hosszantartó rezgések esetén is.
  • A lámpa hátizsákban történő véletlenszerű bekapcsolásával szembeni védelem – a lámpa bekapcsolásához nyomja meg 2× a nyomógombot, kikapcsolásához tartsa a gombot lenyomva.
  • Az ergonomikus nyomógombot bármikor kitapintja, amikor csak szüksége van rá.

 

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK

Fényteljesítmény: 50 lm

Fényforrás: 1× LED

Funkciók: 100 %, 25 %, Villogás

Az elem működési ideje: 48 óra (100 %), 195 óra (25 %), 300 óra (villogás)

Elem típusa: 2× AA (a csomagolás része)

IPX 4 (Vízálló)

 

TARTOZÉKOK

2× AA típusú elem

Használati útmutató

 

KOMPATIBILITÁS

Valamennyi hagyományos méretű kormányra szerelhető

További információk a forgalmazó oldaláról

További információk

Szín