KLICKFIX Standard Kormányadapter

6990 Ft

Klickfix kormányadapter általános kormányokhoz. Segítségével bármilyen Klickfix kompatibilis táska vagy kosár egy kattintással rögzíthető és levehető.

Jelenleg nincs raktáron, rendelhetőségről kérjük érdeklődjön.

Cikkszám: 0211 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A KLICKFIX Standard Kormányadapter jellemzői:

Nyomd meg a piros gombot és máris leveheted a táskát vagy kosarat. A különleges rögzítő kábel segítségével az adapter még nehéz táskákat is meg tud tartani. Nagyon erős üvegszálas műanyagból készült. Gyorsan és könnyen felhelyezhető, a villa és a kormány nem igényel különleges kialakítást.

Egyszerű és praktikus használat: a kormányadapter állandóan a kerékpárra van rögzítve, és a zárrendszernek köszönhetően egy kattintás a táskák fel-le vétele. Egy kormányadapterhez külön-külön több típusú kompatibilis táska is rögzíthető felváltva.

  • Ø 22-26  mm átmérőjű kormányhoz
  • Súly: 120 g
  • Terhelhetőség: 7 kg

 

A Klickfix márkáról

A Rixen & Kaul Klickfix rendszerű kosarak, ládák és táskák a piacon jelenleg legkiforrottabb rögzítéssel és legjobb minőségben elkészített kerékpáros termékek. A német cég több, mint 10 éve foglalkozik a termékek fejlesztésével és a top minőség gyártásával. Palettájukon megtaláljuk még a túra felszereléseket, táskákat is.

További információk

Szín