KLICKFIX Kormányadapter kormányszárra

10990 Ft

Klickfix kormányszárra rögzíthető kormányadapter. Segítségével bármilyen Klickfix kompatibilis táska vagy kosár egy kattintással rögzíthető és levehető.

1 készleten

Cikkszám: 0211VO Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A KLICKFIX Kormányadapter kormányszárra jellemzői:

Ez az új adapter a Klickfix kormányadapter rendszert egészíti ki. Számos városi kerékpáron az adapter közvetlen a kormányszárra szerelhető (Ø 22-26 mm), így több helyet tudsz biztosítani az egyéb felszereléseknek a kormányon.

Az alacsony állása miatt az adaptert nem zavarja az állítható kormányszárak mozgása. A tartó fordítható fejjel lefelé is, ezzel 70 mm-rel alacsonyabb pozícióban is felszerelhető. Így a kerékpárod vázához és típusához illű legjobb felszerelési helyzetet te választhatod ki.

Nyomd meg a piros gombot és máris leveheted a táskát vagy kosarat. A különleges rögzítő kábel segítségével az adapter még nehéz táskákat is meg tud tartani. Nagyon erős üvegszálas műanyagból készült. Gyorsan és könnyen felhelyezhető, a villa és a kormány nem igényel különleges kialakítást.

Egyszerű és praktikus használat: a kormányadapter állandóan a kerékpárra van rögzítve, és a zárrendszernek köszönhetően egy kattintás a táskák fel-le vétele. Egy kormányadapterhez külön-külön több típusú kompatibilis táska is rögzíthető felváltva.

  • Ø 22,2-25,4 mm átmérőjű kormányhoz
  • Súly: 210 g
  • Terhelhetőség: 5 kg

 

A Klickfix márkáról

A Rixen & Kaul Klickfix rendszerű kosarak, ládák és táskák a piacon jelenleg legkiforrottabb rögzítéssel és legjobb minőségben elkészített kerékpáros termékek. A német cég több, mint 10 éve foglalkozik a termékek fejlesztésével és a top minőség gyártásával. Palettájukon megtaláljuk még a túra felszereléseket, táskákat is.

További információk

Szín