skip to Main Content
Bringabarát Kerékpárbolt és Szerviz    ☎ 06 20/251-0765    ☗ Fekete Pál sétány 1/3 (Petőfi tér)    ✉ info@bringabarat.com

WAHOO ELEMNT ROAM Computer

124900 Ft

Jelenleg nincs raktáron, rendelhetőségről kérjük érdeklődjön.

Cikkszám: WFCC4 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A WAHOO ELEMNT ROAM Computer jellemzői:

A navigációs funkciók lehetővé teszik az ELEMNT ROAM-on történő navigációt, beleértve a „Vissza a pályára” útvonalválasztást, amely akkor is eljuttatja a rendeltetési helyéhez, ha letér a nyomvonalról. Az ELEMNT ROAM az első Wahoo kerékpáros computer, amely színes képernyős. A kristálytiszta 2.7 “-es Gorilla Glass © kijelzővel kombinálva megkönnyíti az útvonalak és az adatok megtekintését, így az edzésre tudunk koncentrálni. Az ELEMNT ROAM környezeti fényérzékelőt is tartalmaz, tehát a képernyő háttérvilágítását és LED-jének fényereje automatikusan beáll a kültéri viszonyok alapján. Hosszabb akkumulátor-élettartam mellett akár 17 órán keresztül is használhatjuk egy feltöltéssel. Egyszerű útmutatásokat adhatunk, pl. a leggyorsabb utat szeretné megtalálni. 

 

OKOS NAVIGÁCIÓS FUNKCIÓK

  • BACK ON TRACK – Újratervezés, ha letértünk az útvonalról, s vissza térnénk. 
  • ROUTE TO START – Vissza a kiindulópontra a legrövidebb úton
  • GET ME STARTED – Visszavezetés az aktív útvonalon a kiindulópontra
  • RETRACE YOUR ROUTE – Fordulóról fordulóra irányítás az útvonalon vissza a kiindulópontra.
  • TAKE ME TO – POI pontos navigáció címbeírással vagy odabökéssel a térképen 
  • SAVED LOCATIONS -Kedvenc helyek, melyekhez egyszerűen hozzáférhetünk és odanavigálhatunk

LÁTHATÓ

Az élénk színes kijelzőt környezeti fényérzékelő automatikusan állítja, a Perfect View Zoom és programozható LED-jelzők biztosítják a kívánt láthatóságot az edzés vagy a túra minden szakaszán.

SZÍNES KÉPERNYŐ

Az ELEMNT ROAM válogatott színeket használ, hogy kiemelje a térkép főbb jellemzőit és az adatképernyőket, miközben megőrzi az akkumulátor hosszú használatát.

ROAM-HOZ MÉLTÓ KÉPERNYŐ

Az ELEMNT ROAM 2,7 hüvelykes, süllyesztett helyzetű fényérzékelős képernyője megkönnyíti az adatok olvasását és a helyzetének nyomon követését bármilyen fényviszonyok között. És mivel tartós Gorilla ™ kristályüvegből készült a számlap, így tartósságára terepen is számíthatunk.

PERFECT ZOOM

A könnyen hozzáférhető oldalsó gombok lehetővé teszik, hogy egyetlen érintéssel nagyítsuk vagy kicsinyítsük az aktuális adatmezőket.

QUICKLOOK LEDEK

Az ELEMNT ROAM programozható LED-es visszajelzőkkel rendelkezik, amelyek új módszert kínálnak a teljesítmény rápillantásos ellenőrzésére. 5 vízszintes LED és 7 függőleges helyezkedik el a képernyőn kívül.

Back To Top