OKBABY 10+

30990 Ft

Az OKBABY 10+ dönthető, gyermekülés. Egyéb jellemzői: állítható lábtartók, dönthető és lehajtható háttámla, fényvisszaverő prizma.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A OKBABY 10+ gyermekülés jellemzői:

A gyermekülés 15°-ban dönthető az egyensúly veszélyeztetése nélkül: a kerékpár minden helyzetben stabil marad a szabadalmaztatott ABS (Automatic Baby Center System) rendszernek köszönhetően, mert a gyermekülés minden pozícióban megtartja a súlypontját, így manőverezés közben is biztonságosan kerékpározhatunk.
Az ülés alatti praktikus kar segítségével a kerékpáros könnyedén hátradöntheti a háttámlát menet közben is. A gyermek feje alvás közben is kényelmesen pihenhet.
A rögzítő rendszer vízszintesen (a nyeregtől való távolság) 8 különböző pozíció beállítását teszi lehetővé, így bármilyen kerékpárhoz megtaláljuk a megfelelő helyzetet, valamint elnyeli az út egyenetlenségeiből fakadó rezgéseket, így kényelmes utazást biztosít a gyermek számára. Különleges, atermikus párnázat zárt cellás poliuretán habból (zárt cellás szivacsból), amely nemcsak vízhatlan, de a napon is kint felejtheted, nem fog felmelegedni, sőt, télen is meleg érzetet biztosít a csemetéknek! Állítható lábtartók, hárompontos, magasságában és hosszúságában állítható biztonsági öv, fényvisszaverő prizma, zárható adapter.

Maximális terhelhetőség: 22 kg
Az ár tartalmazza a vázra szerelhető tartókonzolt és adaptert is!

Vázcső átmérő: 28-40 mm, pedelecekre is felszerelhető!

További OKBABY gyerekülések az oldalon.

További információk a forgalmazó oldaláról

További információk

Szín

, ,