Sponser_power_gums_fruitmix

SPONSER POWER Gums (75g) – gyümölcsmix

890 Ft

A SPONSER Power Gums gumicukor jóízű és felébreszt, több energiával lát el edzés vagy verseny előtt. A Power Gums így megfelelő kis „energia-löketként” működik az energia-hiányos helyzetekben vagy versenyek pihenője közben, így támogatva a fizikai és szellemi teljesítményt.

Jelenleg nincs raktáron, után tudjuk rendelni.

Cikkszám: 80-424 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A SPONSER POWER Gums gumicukor vegyesgyümölcs jellemzői:

 A Power Gums gumicukor jóízű és felébreszt, több energiával lát el edzés vagy verseny előtt. Gyors energiaforrás a sportolás során.

Egy 10 db gumicukorból álló csomag 56 g könnyen felszívódó szénhidrátot tartalmaz, ami azonnali „energiabombához” juttat. 150 mg koffeinnel van dúsítva, ami 2-3 csésze kávé vagy egy ampulla Activator koffein-tartalmával egyenlő. A Power Gums így megfelelő kis „energia-löketként” működik az energia-hiányos helyzetekben vagy versenyek pihenője közben, így támogatva a fizikai és szellemi teljesítményt.

A koffein fokozza a koncentrációt, növeli az éberséget és javítja az állóképességet.

A B2 vitamin (csomagonként a javasolt napi beviteli mennyiség 43%-át tartalmazza) és a pantoténsav (RDA 50%-a) az energia-termelés anyagcsere folyamataiban játszik szerepet.

A niacin (RDA 63%-a) az idegrendszeri funkciók és a teljes anyagcsere védelmét szolgálja, a B6 (RDA 64%-a) a fehérje anyagcseréjét, a B12 a vérképzést biztosítja.

A taurin és a glukuronolakton – ami többek között sportolás közben képződhet – antioxidánsként működik és megkötik a szabadgyököket.

Kifejezetten javasoljuk a Liquid Energy gél kiegészítésére vagy annak alternatívájaként.

Felhasználás

Könnyen elérhető “energia-löket” sport közben. 
Fogyasszon alklmanként 2-3 db gumicukrot.

További információ a gyártó oldaláról

A Sponser márkáról

A Sponser svájci piacvezetőként már három évtizede, 1988 óta foglalkozik kiváló minőségű sporttáplálék-kiegészítők fejlesztésével és gyártásával. Széles termékválasztékukkal képesek megfelelni akár a hobbi- és fitnesz-sportolók, akár az élsportolók elvárásainak. Sok ország számos élsportolója, olimpikonja bízik és használja a termékeket már évtizedek óta. 

A gyártás megfelel a nemzetközileg elismert BRC minőségi kritériumoknak, amelyről a Sponser évente tanúsítványt tesz közzé. Mindemellett a márka elkötelezett az innovatív, funkcionális, jó ízű és könnyen emészthető sporttáplálék-kiegészítők gyártása és folyamatos fejlesztése iránt.

A Sponser termékeket hatásuknak megfelelően ENERGY, POWER, PRO és FIT&WELL termékcsoportokba sorolja. FIT&WELL termékeiket nem csupán a sportolók becsülik nagyra, hiszen amellett, hogy a testsúly szabályozásában nyújtanak segítséget, a hétköznapok stresszhatásainak kitett immunrendszert is erősítik.