Sponser_power_gums_fruitmix

SPONSER POWER Gums (75g) – cola

890 Ft

A SPONSER Power Gums gumicukor jóízű és felébreszt, több energiával lát el edzés vagy verseny előtt. A Power Gums így megfelelő kis „energia-löketként” működik az energia-hiányos helyzetekben vagy versenyek pihenője közben, így támogatva a fizikai és szellemi teljesítményt.

2 készleten

Cikkszám: 80-4391 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A SPONSER POWER Gums gumicukor cola jellemzői:

A Red Power Gums gumicukor jóízű és felébreszt, több energiával lát el edzés vagy verseny előtt. Gyors energiaforrás a sportolás során.
Egy 10 db gumicukorból álló csomag 59 g könnyen felszívódó szénhidrátot tartalmaz, ami azonnali „energiabombához” juttat.
Hozzáadott BCAA-val és taurinnal. Kifejezetten javasoljuk a Liquid Energy gél kiegészítésére vagy annak alternatívájaként.

Koffeinmentes.

Felhasználás

Könnyen elérhető “energia-löket” sport közben. 
Fogyasszon alklmanként 2-3 db gumicukrot.

További információ a gyártó oldaláról

A Sponser márkáról

A Sponser svájci piacvezetőként már három évtizede, 1988 óta foglalkozik kiváló minőségű sporttáplálék-kiegészítők fejlesztésével és gyártásával. Széles termékválasztékukkal képesek megfelelni akár a hobbi- és fitnesz-sportolók, akár az élsportolók elvárásainak. Sok ország számos élsportolója, olimpikonja bízik és használja a termékeket már évtizedek óta. 

A gyártás megfelel a nemzetközileg elismert BRC minőségi kritériumoknak, amelyről a Sponser évente tanúsítványt tesz közzé. Mindemellett a márka elkötelezett az innovatív, funkcionális, jó ízű és könnyen emészthető sporttáplálék-kiegészítők gyártása és folyamatos fejlesztése iránt.

A Sponser termékeket hatásuknak megfelelően ENERGY, POWER, PRO és FIT&WELL termékcsoportokba sorolja. FIT&WELL termékeiket nem csupán a sportolók becsülik nagyra, hiszen amellett, hogy a testsúly szabályozásában nyújtanak segítséget, a hétköznapok stresszhatásainak kitett immunrendszert is erősítik.