Sponser Magnesium Plus

SPONSER MAGNESIUM PLUS (130g) – VEGYES GYÜMÖLCS

4890 Ft

A SPOMSER COMPETITION egy nem savas, enyhén ízesített hipotóniás sportital fontos elektrolitokkal és különböző glikémiás indexű szénhidrátokkal, amelyek nagyobb energiaigényt képesek kielégíteni. Különleges összetételének és semleges tulajdonságainak köszönhetően, nagyon könnyen emészthető még magas koncentrátumban is.

1 készleten

Cikkszám: 80-037 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A SPONSER MAGNESIUM PLUS Ital jellemzői:

A magnézium egy létfontosságú ásványi anyag, mivel testünk minden sejtjében megtalálható. Magnézium alkotja a csontok szilárd vázát (kalciummal együtt), segíti az anyagcserét, támogatja az immunrendszert, segíti a szívműködést és fontos szerepe van a fehérjeszintézisben is. Elengedhetetlen a normál izomműködéshez – talán a sportolók körében ezen hatása a legismertebb -, enyhíti az izomgörcsöt és csökkenti a görcsre való hajlamot, valamint képes növelni a teljesítményt.

A magnézium megfelelő mennyiségű bevitele aktívan véd az izomgörcsöktől és egyben javítja a terhelésbírást.
A fizikai tevékenységek magukkal vonzzák a magas fokú izzadást is, ezáltal növelve a magnézium szükségességét, és indokolttá teszik ennek pótlását.

A Sponser Magnesium Plus frukto-oligoszacharidokat és oldható, ehető rostokat tartalmaz. Az oldható, ehető rostok, mint ahogy a frukto-oligoszacharidok is erősítik az immunrendszert és elősegítik az emésztést, és a magnézium felszívódását.

A Magnesium Plus-t káliummal és C-vitaminnal gazdagították, mely tápanyagok tökéletesen kiegészítik a magnézium hatását.

FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS

Fogyaszd a fizikai aktivitás közben vagy minden nap.
Ideális azok számára, akiknek megnövekedett magnézium beviteli igényük van (sport, terhesség, stb.), és/vagy stresszes életmódot folytatnak. 

Adagolás: 1 tasak tartalmát (6.5g) keverje össze 2 – 2.5 dl vízzel.
                   Nagyteljesítményű sportok esetén napi 2 zacskó fogyasztása javasolt.

További információ a gyártó oldaláról

A Sponser márkáról

A Sponser svájci piacvezetőként már három évtizede, 1988 óta foglalkozik kiváló minőségű sporttáplálék-kiegészítők fejlesztésével és gyártásával. Széles termékválasztékukkal képesek megfelelni akár a hobbi- és fitnesz-sportolók, akár az élsportolók elvárásainak. Sok ország számos élsportolója, olimpikonja bízik és használja a termékeket már évtizedek óta. 

A gyártás megfelel a nemzetközileg elismert BRC minőségi kritériumoknak, amelyről a Sponser évente tanúsítványt tesz közzé. Mindemellett a márka elkötelezett az innovatív, funkcionális, jó ízű és könnyen emészthető sporttáplálék-kiegészítők gyártása és folyamatos fejlesztése iránt.

A Sponser termékeket hatásuknak megfelelően ENERGY, POWER, PRO és FIT&WELL termékcsoportokba sorolja. FIT&WELL termékeiket nem csupán a sportolók becsülik nagyra, hiszen amellett, hogy a testsúly szabályozásában nyújtanak segítséget, a hétköznapok stresszhatásainak kitett immunrendszert is erősítik.

Érdekelhetnek még…