Zoggs Predator Polarized úszószemüveg

11990 Ft

A ZOGGS Predator kifejezetten nyílt vízi úszásra, illetve triatlonra kialakított úszószemüveg új, továbbfejlesztett változata.

1 készleten

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A ZOGGS Predator kifejezetten nyílt vízi úszásra, illetve triatlonra kialakított úszószemüveg új, továbbfejlesztett változata.

Az új ULTRA FIT Technologia egy exkluzív, saját fejlesztésű tömítés, mely az eddigi legjobb stabilitást biztosítja az úszók számára. Az új szabadalom a világ legkönnyebb és legkényelmesebb úszószemüvegévé teszi. A J-alakú tömítés kisebb nyomást eredményez a szemgödörben (illetve a szemek körül) “mintha ott sem lenne” érzést kölcsönözve, illetve a korábbi Predator Flexnél 15%-al könnyebb.

A Polarizált lencse tökéletes, csillogásmentes látást biztosít akár nappal szemben is. A CLT – hajlított lencsés technológia nem újdonság, de még mindig a legjobb megoldás a kivételesen széles, 180 fokos periférikus látás érdekében. Természetesen ezt a lencsét is Fogbuster tartós páramentesítő bevonattal készítjük.

PULLEY ADJUST SYSTEM – az új görgős pántállítási rendszer segít, a pántok egyszerű, arányos megfeszítésében, így a tömítés mindenhol egyforma nyomással tapad a szemünk köré.

FINA approved – a Nemzetközi Úszószövetség által elfogadott minősítést is megkaptuk erre a modellre.

További információk

Szín