SMP TRK Large Gel

26900 Ft

Prémium kategóriás kerékpár nyereg. Széles, kényelmes nyereg. A közismert TRK nyereg GEL párnázottsággal. A kényelmes párnázásnak köszönhetően szabadidős és sportos használatra tervezték. Szintén tökéletes a mindennapi használatra a városban.

1 készleten

Cikkszám: 45190 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A SMP TRK Large Gel nyereg jellemzői:

Az SMP egy nagy múlttal rendelkező olasz nyereggyártó cég, amely komoly orvosi kutatócsoporttal a háta mögött igyekszik a tökéletes nyereg kifejlesztésére. A nyergeiket profi versenyzők tesztelik folyamatosan.

Mitől más a SELLE SMP 4bike nyereg, mint más nyergek? 4 fontos különbség:

1. A nyereg orr része: az SMP 4bike nyergek jellegzetessége, hogy olyan az eleje mintha egy csőr lenne. A nyergen a sík részen ülünk. Amikor egyenesben vagy felfelé tekerünk, vagy amikor lefelé ereszkedünk, akár előrecsúszunk akár nem, a nyereg kialakításának köszönhetően nagyban tudjuk segíteni a kerékpárunk irányítását a combunkkal. Továbbá a legfontosabb dolog az, hogy a heréket ne nyomja felfelé a nyereg első része.

2. Középső csatorna: a speciális nyeregkialakításnak (mely egy hosszanti kivágás a nyereg közepén) köszönhetően kizárólag az ülőgumók vesznek részt a terhelésben, így sem a férfi, sem a női nemi szerveket, artériákat, vénákat nem terheljük a nyeregben ülés közben, azaz az ember lába között minden tehermentesítve lett a nyomástól.

3.Kerékpáros ülőhelyzet: a nyereg speciális ülőhelyzetének köszönhetően a testsúly megoszlik az ülőgumók hátsó és az alsó része között.

4.Nyeregpálca egyedisége: a nyereg vázát alkotó rúd a megszokottól eltérően elől, a nyeregorrban ér össze. Hátul csavarral rögzül. A nyeregsín cserélhető.

 

Kerékpárboltunkban lehetőség van az SMP nyergek tesztelésére. 

 

Felhasználási terület Touring / Trekking, Városi
Párnázási szint Magas
Bélés anyaga Puha polyurethane
Borítás SVT Velvet Touch
Test Co-polymer polypropylene
Pálca FeC30 acél
Méretek – Medium 280 x 160 mm
Méretek – Large 272 x 177 mm
Súly – Medium 405 g
Súly – Large 410 g

További információk

Szín