SMP Martin Touring Medium nyereg

27000 Ft

Az SMP Martin Touring nyereg városi és túra kerékpározásra kifejlesztett nyereg, komoly szivacsozással a lehető legnagyobb kényelem érdekében!

1 készleten

Cikkszám: 45268M Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A SMP Martin Touring Medium nyereg jellemzői:

Az SMP Martin Touring nyereg városi és túra kerékpározásra kifejlesztett nyereg, komoly szivacsozással a lehető legnagyobb kényelem érdekében!

Az SMP egy nagy múlttal rendelkező olasz nyereggyártó cég, amely komoly orvosi kutatócsoporttal a háta mögött igyekszik a tökéletes nyereg kifejlesztésére. A nyergeiket profi versenyzők tesztelik folyamatosan.

Mitől más a SELLE SMP 4bike nyereg, mint más nyergek? 4 fontos különbség:

1. A nyereg orr része: az SMP 4bike nyergek jellegzetessége, hogy olyan az eleje mintha egy csőr lenne. A nyergen a sík részen ülünk. Amikor egyenesben vagy felfelé tekerünk, vagy amikor lefelé ereszkedünk, akár előrecsúszunk akár nem, a nyereg kialakításának köszönhetően nagyban tudjuk segíteni a kerékpárunk irányítását a combunkkal. Továbbá a legfontosabb dolog az, hogy a heréket ne nyomja felfelé a nyereg első része.

2. Középső csatorna: a speciális nyeregkialakításnak (mely egy hosszanti kivágás a nyereg közepén) köszönhetően kizárólag az ülőgumók vesznek részt a terhelésben, így sem a férfi, sem a női nemi szerveket, artériákat, vénákat nem terheljük a nyeregben ülés közben, azaz az ember lába között minden tehermentesítve lett a nyomástól.

3.Kerékpáros ülőhelyzet: a nyereg speciális ülőhelyzetének köszönhetően a testsúly megoszlik az ülőgumók hátsó és az alsó része között.

4.Nyeregpálca egyedisége: a nyereg vázát alkotó rúd a megszokottól eltérően elől, a nyeregorrban ér össze. Hátul csavarral rögzül. A nyeregsín cserélhető.ű

 

Kerékpárboltunkban lehetőség van az SMP nyergek tesztelésére. 

 

Felhasználási terület: Városi, Cruiser, Túra/Trekking
Női specifikus: nem
Nyeregrugózás: nincs
Gél töltés: nincs
Nyomáscsökkentő kialakítás: nyomáscsökkentő kivágás
Nyeregtípus: komfort nyereg
Hossz: 255 mm
Szélesség: 218 mm
Nyereg rögzítése: normál pálcás
 

Borítás: SVT (SMP Vacuum Tech)
Párnázás: puha poliuretán
Tömeg: 560 g.

További információk

Szín