SMP Hybrid

27900 Ft

Az SMP Hybrid egy általános országúti és MTB felhasználásra készült sport nyereg, amelyben az SMP összes ergonómiai fejlesztése megtalálható!

1 készleten

Cikkszám: 45261 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A SMP Hybrid nyereg jellemzői:

Az SMP Hybrid egy általános országúti és MTB felhasználásra készült sport nyereg, amelyben az SMP összes ergonómiai fejlesztése megtalálható!

Az SMP egy nagy múlttal rendelkező olasz nyereggyártó cég, amely komoly orvosi kutatócsoporttal a háta mögött igyekszik a tökéletes nyereg kifejlesztésére. A nyergeiket profi versenyzők tesztelik folyamatosan.

Mitől más a SELLE SMP 4bike nyereg, mint más nyergek? 4 fontos különbség:

1. A nyereg orr része: az SMP 4bike nyergek jellegzetessége, hogy olyan az eleje mintha egy csőr lenne. A nyergen a sík részen ülünk. Amikor egyenesben vagy felfelé tekerünk, vagy amikor lefelé ereszkedünk, akár előrecsúszunk akár nem, a nyereg kialakításának köszönhetően nagyban tudjuk segíteni a kerékpárunk irányítását a combunkkal. Továbbá a legfontosabb dolog az, hogy a heréket ne nyomja felfelé a nyereg első része.

2. Középső csatorna: a speciális nyeregkialakításnak (mely egy hosszanti kivágás a nyereg közepén) köszönhetően kizárólag az ülőgumók vesznek részt a terhelésben, így sem a férfi, sem a női nemi szerveket, artériákat, vénákat nem terheljük a nyeregben ülés közben, azaz az ember lába között minden tehermentesítve lett a nyomástól.

3.Kerékpáros ülőhelyzet: a nyereg speciális ülőhelyzetének köszönhetően a testsúly megoszlik az ülőgumók hátsó és az alsó része között.

4.Nyeregpálca egyedisége: a nyereg vázát alkotó rúd a megszokottól eltérően elől, a nyeregorrban ér össze. Hátul csavarral rögzül. A nyeregsín cserélhető.

 

Kerékpárboltunkban lehetőség van az SMP nyergek tesztelésére. 

 

Felhasználás MTB, Országúti
Nem Unisex
Szivacsozás Puha poliuretán
Párnázottság Szivacs
Pálca anyaga Acél
Méret Keskeny
Szín Fekete
Egyéb Borítás: SVT (SMP Vacuum Tech)
Súly 309 gr

További információk

Szín