skip to Main Content
Bringabarát Kerékpárbolt és Szerviz    ☎ 06 20/251-0765    ☗ Fekete Pál sétány 1/3 (Petőfi tér)    ✉ info@bringabarat.com

CONTINENTAL Grand Prix 5000 – TDF Edition

22990 Ft

Ismét új korszak kezdődik az országúti kerékpáros gumiabroncsok történetében. A Grand Prix 5000 tervezésekor a fő hangsúlyt a gördülési ellenállás csökkentésére, a futásteljesítmény és sebesség növelésére, valamint a defektvédelem javítására fektették. A gumiabroncs-konstrukcióba integrálták az Active Comfort technológiát, amely az ütések, rázkódás nagy részét elnyeli, nagymértékben emelve a kerékpározás komfortját. A Lazer Grip (mikro futófelületi szerkezet) a futófelület váll részén növeli a kanyarstabilitást.

Cikkszám: 0101947 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A CONTINENTAL Grand Prix 5000 – TDF Edition jellemzői:

  • Continental Grand Prix 5000 25-622 Tour de France különleges kiadás krém oldalfallal
  • 12%-al jobb gördülés, 20%-al magasabb defektvédelem és 10g-mal könnyebb súly
  • Black Chilli összetevővel – a Németországban kifejlesztett technologiának köszönhetően mostmár nincs szükség kompromisszumra a tapadás és a gördülékenység (sebesség) között! A laboratóriumi és országúti tesztek egyértelműen bizonyítják a forradalmi Black Chilli összetevő hatékonyságát!
  • Actice Comfort – ez a forradalmian új technológia a külső szerkezetébe van beépítve és elnyeli az út egyenetlenségei által okozott rázkódást, így simább, kényelmesebb kerékpározási élményt biztosít!
  • Lazer Grip – a lézerrel kialakított micro mintázat szerkezete a külső peremén is túl nyúlik, így kiváló kanyarodási élményt biztosít, hogy eggyé válhass az úttal kerékpározás közben!
  • Vectran™ – ennek a technológiának a használatával a defektvédelem egy teljesen új szintre lépett! A Vectran™ Breaker egy magas minőségű, olvasztott folyékony polimerből szintetikusan előállított szövet. A pókhálóhoz hasonló szerkezetű réteg hihetetlen defektvédelmet garantál, mégis rugalmas és pehelykönnyű, így a külső súlyán észre sem veszed. Kiváló gördülékenységet garantál!
  • Nyomás: 7.4-8.5 bar, 95-123 psi
  • Súly: 225gr

További információk

Szín

Méret

Back To Top