22% AKCIÓ

Continental GP 4000 SII

20590 Ft 15990 Ft

A Grand Prix 4000S II igazi referenciaabroncsnak számít a piacon, amely már számos fejlesztést maga mögött tudhat. Németországban készült kézimunka a jól bevált sajátosságokkal: a VectranTM réteg gondoskodik a páratlan defekt elleni védelemről, a BlackChili összetevő pedig az alacsony gördülő-ellenállásról és ezzel együtt a szenzációs tapadásról. 

  • 23-622
  • 25-622
Kiürítés

Leírás

A Grand Prix család csúcsmodellje, a Continental GP 4000 S II igazi referenciaabroncsnak számít a piacon, amely már számos fejlesztést maga mögött tudhat. Zászlóshajónk ezúttal új külsőt kapott.

A visszafogott, az oldalfal alsó pereméhez illesztett színes csík lehetővé teszi a kerékpár színeihez való tökéletes illeszkedést anélkül, hogy a BlackChili futófelületi tulajdonságairól le kelljen mondanunk. Bővítettük a méretválasztékot is: az új 28mm-es változat mostohább körülmények között is jobb tapadást, biztosabb defektvédelmet és magasabb kényelmi szintet garantál.

A 4000s modell jól bevált sajátosságain azonban nem változtattunk: a VectranTM réteg gondoskodik a páratlan defekt elleni védelemről, a BlackChili összetevő pedig az alacsony gördülő-ellenállásról és ezzel együtt a szenzációs tapadásról.

Természetesen, Németországban készült kézimunka!

 

gp4000s2

További információk a hazai forgalmazó oldaláról

További információk a gyártó oldaláról

 

A CONTINENTAL márkáról

Német technológia 1871 óta A kerékpár-gumiabroncsok gyártása terén szerzett több mint száz éves tapasztalatnak köszönhetően vált a Continental egyedülálló, kiemelkedő vállalattá. Ez az egyediség megmutatkozik a Continental kerékpárosok számára készült termékskálájában. A Continental abroncsait nemcsak tervezik a hesseni Korbachban lévő kétkerekű részleg technológiai és fejlesztőközpontjában, hanem a gyártás is nagyrészt Németországban történik. Globális vállalatként, a Continental magas technikai színvonalú gyárakkal rendelkezik Németországon kívül is, de a lényeg, a “kézműves munka” Németországban. Handmade in Germany

További információk

Kerékméret

23-622, 25-622