skip to Main Content
Bringabarát Kerékpárbolt és Szerviz    ☎ 06 20/251-0765    ☗ Fekete Pál sétány 1/3 (Petőfi tér)    ✉ info@bringabarat.com

 

 

CROSS V-TRON LS – Shimano Steps E6000

GHOST HYBRDE SQUARE CROSS  1.8 – Bosch Active Line Plus

GHOST HYBRIDE SQUARE TREKKING B4.8 – Bosch Active Line Plus

Bérelhető elektromos kerékpárjaink segítségével egyszerűen kipróbálhatja a pedelec élményét. A bérlés időtartama 1 nap. Ennél hosszabb tàvú bérlési igény esetén kérjük keressen minket és egyeztessen velünk.

A kerékpár bérlésekor szerződést kötünk, melyben a bérlő vállalja, hogy objektív és egyetemleges felelősséget vállal a bérelt termékért. A kauciót és a bérleti díjat az átvételkor készpénzben kérjük átadni.

Természetesen az összes készleten lévő elektromos kerékpár ingyenesen kipróbálható.

Bérleti feltételek:

– a napi bérleti díj bruttó 7.000 Ft. A bérelt kerékpárt a bérlés napján a bolt zárási időpontjáig szükséges visszahozni.

– a kaució 100.000 Ft, melyet készpénzben, az átvételkor kell megfizetni. A kaució természetesen maradéktalanul visszajár bérlő részére, ha a kerékpárt a bérlési időtartam lejártáig sérülésmentesen visszaadja.

A kerékpárt olyan állapotban kérjük vissza, ahogy kiadtuk. Ha nincs letakarítva a kerékpár, akkor az aktuális szerviz árlista szerinti tisztítási díjat számolhatunk fel.

Ha a vevő a bérlettől számított 1 hónapon belül elektromos kerékpárt vásárol nálunk, akkor a bérleti díjat jóváírjuk a kerékpár árából.

 

Elektromos kerékpár bérlés

Back To Top