skip to Main Content
Bringabarát Kerékpárbolt és Szerviz    ☎ 06 20/251-0765    ☗ Fekete Pál sétány 1/3 (Petőfi tér)    ✉ info@bringabarat.com

“Az élet olyan, mint egy bicikli. Hogy egyensúlyban tarthasd folyamatosan pedáloznod kell.” Albert Einstein

A Bringabarát Kerékpárbolt és Szerviz egy családi vállalkozás, amit saját álmaink, terveink szerint valósítottunk meg és magunk dolgozunk benne.

Az alkatrész és kiegészítő kínálatunkat folyamatosan bővítjük, igyekszünk maximálisan a vevők igényeinek és visszajelzéseinek megfelelően alakítani, formálni. Több, mint 60 márkát forgalmazunk, illetve megrendelésre is hozunk termékeket.

A kerékpározást mindketten amatőr szinten, sportszerűen űzzük, amatőr triatlon versenyeken is részt veszünk. A Kiskunfélegyházi Amatőr Kerékpáros Klub (KAKK) tagjai vagyunk, melynek keretében önszerveződően vannak közös edzések és túrák is. Szeretnénk, ha a klub révén kialakulna egy helyi kerékpáros közösség, amit összeköt a közös érdeklődés és barátság.

Célunk, hogy a minőségi kerékpározást támogassuk szolgáltatásunkkal és minél több embert ösztönözzünk a kerékpár használatára kirándulások, sport és munkába járás céljából is.

Főbb forgalmazott kerékpár márkáink

Szenvedélyünk a karakteres kerékpárok építése, mintsem a bevált sablonok használata.

A német Ghost vállalatot két fiatal kerékpár-rajongó alapította az észak-bajorországi Waldsassen-ben. 1993 óta fejlesztenek és gyártanak kiváló minőségű kerékpárokat a profi versenyzőknek és hobbi kerékpárosoknak egyaránt. Azóta számtalan XCO, XCE és 4X világbajnoki cím fűződik a nevükhöz és népszerűségük egyre nő. A kínálatban megtalálhatóak természetesen a hegyi, országúti és túra bringák, mindamellett komoly hangsúlyt fektetnek az E-bike szegmensre is. A GHOST elkötelezett támogatója a sportnak, női versenycsapata a nemzetközi mezőnyben rendre az élen teljesít, de az extrémebb szakágakban nem kisebb névvel dolgozik együtt, mint Tomáš Slavík aki már négyszeres 4X világbajnoki címet tudhat magáénak.

A cég dinamiksan növekszik, mára összesen 335főt foglalkoztat, ebből 135 még mindig Waldsassenben dolgozik, de már egy új, modern gyáregységben. A cég hollandiai, spanyolországi, dél-koreai, dél-kínai és tajvani üzemei mellett a németországi gyártásra fókuszál, amely teljes kapacitásának 70%-át adja. 2008-ban a Ghost az Accel Group tagja lett, de az alapok maradtak.

Minden GHOST modell mögött bonyolult és összetett fejlesztési folyamat áll. Gyakran hónapokig finomhangolják a legapróbb részleteket, amíg minden tökéletes nem lesz. A fejlesztés alapja a tervezés, a funkcionalitás és a ötletesség. Ez pedig tökéletes megoldásokat hoz magával.

A francia Lapierre cég már 1946 óta gyárt kerékpárokat és több mint 70 éve ötvözi a legfontosabb technológiai újításokat, az esztétikát, a részletekre történő odafigyelést és kivételes szakértelmét abból a célból, hogy gyönyörű és hatékony bringákat gyártson. Termékeiket professzionális versenyzők tesztelik hiszen hosszú évek óta a Lapierre által szponzorált  profi országúti csapat, a Française des Jeux. A kerékpárok nagy részét a legszigorúbb előírások szerint Franciaországban gyártják és napjainkra a LAPIERRE világszinten élen jár mind a hegyi, mind az országúti felső és középkategóriás kerékpárok gyártásában.

Giant

RIDE LIFE. RIDE GIANT.

A Giant 1972-ben indult azzal a céllal, hogy még jobb kerékpározási élményt nyújtson az embereknek szerte a világon. A Giant alapítói mérnökök és mesteremberek voltak. Tudták, hogy mik az erősségeik. Így ahhoz, hogy a kerékpározást még elérhetőbbé és élvezetesebbé tegyék az emberek számára, azt tették, amit a legjobban tudtak. Három alapelvet határoztak meg: szaktudás, innováció és ötlet.

Könnyű alumínium vázakkal kezdődött. A Giant azon képessége, hogy magas minőségű kerékpárokat tudott gyártani megfizethető áron, lehetővé tette, hogy egyre több kerékpáros egy teljesen új kerékpározási élményt ismerhessen meg. A Giant azóta is élen jár az alumínium és karbon vázak fejlesztésében. Mi mutattuk be az első megfizethető karbon kerékpárt, a Cadex 980 C-t  és megreformáltuk a nagyteljesítményű országúti kerékpárokat a Total Compact Road vázgeometria kifejlesztésével. Hegyi kerékpározásban a Giant Maestro felfüggesztési rendszere egy magasabb szintre emelte a terepkerékpárok teljesítményét. 

Az elmúlt több, mint 4 évtized során a Giant messze túlnőtte a gyártásban rejlő gyökereit és a világ vezető minőségi kerékpár és kiegészítő márkájává vált. Világszerte több, mint 12,000 kiskereskedelmi partnerünk segítségével további kalandokra szeretnénk inspirálni minden kerékpárost, a hétköznapitól a versenyzőkig. 

A Giant bikes kerékpárok világbajnokságokat és tervezési díjakat is nyernek. De mégis a legfontosabbnak azt tartjuk, hogy megnyerjük azoknak a szívét, akik a kerékpározást az életük részének tekintik. Támogatjuk ezt a választást, mert azt gondoljuk, hogy ezáltal egy jobb világot teremtünk.

A Kellys kerékpár története Szlovákiából, a Piestany tó közeléből indult az 1990-es évek elején. Egy szlovák testvérpár megalapította a MAMMA Sro.-t. A kezdet egy kerékpárkölcsönző volt és évek alatt innen fejlődött ki a mára már nemzetközi viszonylatban is elismert kerékpár cégóriás. 1994-ben a MAMMA Sro. levédette a Kellys márkanevet és Velke Orisk-ben felépítette az első szerelőcsarnokot. Igazán ettől a dátumtól számítható a Kellys, mint kerékpár márka.
Mára már Szlovákián kívül a világ 29 országában van jelen. A kerékpárok gyártásakor elsődleges szempont, hogy magas színvonalon, nemzetközi mércével is kimagasló minőségű, mégis megfizethető árú kerékpárt kínáljon a bringázás szerelmeseinek. A cél elérése érdekében a Kellys a kerékpárok gyártásához olyan műszaki hátteret épített ki, melynek segítségével rendkívül gazdaságosan, ugyanakkor nagyon precízen képes kerékpárt előállítani. Első hazai megjelenésének időpontja 2003, még ugyanabban az évben jelentek meg Lengyelországban és Csehországban is.  Az évek múlásával fokozatosan nőtt a Kellys kerékpár eladás és mára már mintegy 150 típusa elérhető kiváló minőségben és ár-érték arányban.

A CROSS márka 1995-ben alakult Bulgáriában, kerékpárok és alkatrészek gyártására. A saját tervező csapattal dolgoznak, egyedi vázformával, design-nal és specifikációval gyártják kerékpárjaikat.
A CROSS gyárnál 480 ember dolgozik a menedzsmentben és a termelésben, és ez garantálja a márka jó hírnevét egész Európában. A vázakat és az abroncsokat saját üzemben gyártják és fényezik, a kerékpárok pedig speciális futószalagon haladnak az összeszerelés során. A kerékpárok neves beszállítók (pl.: Shimano, Schwalbe, Selle Royal, Herrmans, Tektro, AXA, SKS ) jó minőségű termékeivel vannak felszerelve. Évente körülbelül 250.000 kerékpár készül a gyártósoron, melynek 98%-át exportálják Németországba, Hollandiába, Ausztriába, Svájcba, Franciaországba, Dániába, Svédországba, stb.

Bringabarát kerékpárbolt és szerviz rólunk

Rólunk

Back To Top