“Az élet olyan, mint egy bicikli. Hogy egyensúlyban tarthasd folyamatosan pedáloznod kell.” Albert Einstein

A Bringabarát Kerékpárbolt és Szerviz egy családi vállalkozás, amit saját álmaink, terveink szerint valósítottunk meg és magunk dolgozunk benne.

Az alkatrész és kiegészítő kínálatunkat folyamatosan bővítjük, igyekszünk maximálisan a vevők igényeinek és visszajelzéseinek megfelelően alakítani, formálni. Több, mint 60 márkát forgalmazunk, illetve megrendelésre is hozunk termékeket.

A kerékpározást mindketten amatőr szinten, sportszerűen űzzük, amatőr triatlon versenyeken is részt veszünk. A Kiskunfélegyházi Amatőr Kerékpáros Klub (KAKK) tagjai vagyunk, melynek keretében önszerveződően vannak közös edzések és túrák is. Szeretnénk, ha a klub révén kialakulna egy helyi kerékpáros közösség, amit összeköt a közös érdeklődés és barátság.

Célunk, hogy a minőségi kerékpározást támogassuk szolgáltatásunkkal és minél több embert ösztönözzünk a kerékpár használatára kirándulások, sport és munkába járás céljából is.

Bringabarát kerékpárbolt és szerviz rólunk

Főbb forgalmazott kerékpár márkáink

GHOST

GHOST

Szenvedélyünk a karakteres kerékpárok építése, mintsem a bevált sablonok használata.

A német Ghost cég története 1993-ban indult 2 jó barát kerékpáros vállalkozásaként. Azóta számtalan XCO, XCE és 4X világbajnoki cím fűződik a nevükhöz és népszerűségük egyre nő. Kerékpárjaikat a német precizitás és a fiatalos lendület jellemzi.

Lapierre

Lapierre

A francia Lapierre cég már 1946 óta gyárt kerékpárokat és napjainkig Európa szerte nagy népszerűségnek örvend. Hosszú évek óta a Lapierre által szponzorált  profi országúti csapat, a Française des Jeux. Még mindig Franciaországban történik a tervezés, fejlesztés, tesztelés és gyártás nagy része. 

Kellys

Kellys

A Kellys kerékpár története Szlovákiából, a Piestany tó közeléből indult az 1990-es évek elején egy kerékpárkölcsönzővel és mára már nemzetközi viszonylatban is elismert kerékpár cégóriás és Szlovákián kívül a világ 29 országában van jelen. A kerékpárok gyártásakor elsődleges szempont, hogy magas színvonalon, nemzetközi mércével is kimagasló minőségű, mégis megfizethető árú kerékpárt kínáljon a bringázás szerelmeseinek.

CROSS

CROSS

A CROSS márka 1995-ben alakult Bulgáriában. A kerékpárokat saját tervező csapattal tervezik, a vázakat saját üzemben gyártják és fényezik. Évente körülbelül 250.000 kerékpár készül a gyártósoron, 98%-ban exportra Nyugat-Európába. A kerékpárok neves beszállítók (pl.: Shimano, Schwalbe, Selle Royal, Herrmans, Tektro, AXA, SKS ) jó minőségű termékeivel vannak felszerelve.