skip to Main Content
Bringabarát Kerékpárbolt és Szerviz    ☎ 06 20/251-0765    ☗ Fekete Pál sétány 1/3 (Petőfi tér)    ✉ info@bringabarat.com

Petzl fejlámpák kínálatunkban

A Petzl fejlámpákat azoknak ajánljuk – akár kerékpározáshoz, akár túrázáshoz – akik kedvelik a praktikumot. Mára már teljesen szokványosnak számítanak a fejlámpák, pedig 1972-ben, mikor a cégalapító, Fernand Petzl kifejlesztette az első, fejen viselhető, pántokra szerelt elemtartót és lámpát, mindez még nagy újdonságnak számított. Az így szabaddá vált kezekkel már bármit kezdhetünk, és a lámpa fénycsóvája mindig arra világított, amerre néztünk. Azóta a fejlámpák a biztonság és hatékonyság igen fontos tényezői. Manapság a Petzl fejlámpák a fejlesztéseknek (izzószálas fényforrások helyett LED-ek alkalmazása, a kiváló minőségű alapanyagoknak és sokféleségüknek) köszönhetően a legegyszerűbb elvárásoktól, az extrém mentési vagy munkafeladatok támasztotta igényekig szinte minden elvárásnak megfelelnek.

A Petzl modellek kiváló teljesítményű fényforrások, a xenon-halogén izzók egyedi tesztelésének, és a világpiacon kapható legkorszerűbb fehér LED-ek szigorú kiválasztásának köszönhetően. Minden egyes Petzl fejlámpát egyedileg bevizsgálnak és tesztelnek. A lámpákra 3 év garanciát vállal a gyártó. Valamennyi modell cseppálló, így időjárástól függetlenül használható.

Jelenleg négyféle fejlámpát hoztunk készletre, amiből a leggyengébb fényű 80 lumenes, a legerősebb pedig 160 és készletünket tovább fogjuk bővíteni. A készleten levő lámpákból bármelyik kipróbálható a boltban! Részletek és termékek hamarosan a webshopban!

Back To Top