skip to Main Content
Bringabarát Kerékpárbolt és Szerviz    ☎ 06 20/251-0765    ☗ Fekete Pál sétány 1/3 (Petőfi tér)    ✉ info@bringabarat.com

A CROSS márka kerékpárjai kínálatunkban!

A Bringabarát kerékpár bolt és szerviz 2016-ban kezdte meg a CROSS márka forgalmazását Kiskunfélegyházán, majd idén nagyobb üzlet helységbe költözve már egy kisebb készleten keresztül be is tudjuk mutatni a márka termékpalettájának egy főbb csoportját. Ha kíváncsiak vagytok a kerékpárok szépségére és magas minőségi szintjére, gyertek nézzetek meg boltunkban vagy nézzétek át a kép galériánkat weboldalunkon vagy a Bringabarát facebook oldalon

A CROSS márkáról dióhéjban

A CROSS márka 1995-ben alakult Bulgáriában, kerékpárok és alkatrészek gyártására. A saját tervező csapattal, minden évben új modelleket dolgoznak ki, egyedi vázformával, design-nal és specifikációval. A CROSS gyárnál 480 ember dolgozik a menedzsmentben és a termelésben, és ez garantálja a márka jó hírnevét egész Európában. A vázakat és az abroncsokat saját üzemben gyártják és fényezik, a kerékpárok pedig speciális futószalagon haladnak az összeszerelés során. Évente körülbelül 250.000 kerékpár készül a gyártósoron, melynek 98%-át exportálják Németországba, Hollandiába, Ausztriába, Svájcba, Franciaországba, Dániába, Svédországba, stb. A CROSS márka 2014 óta van jelen Magyarországon a Hauser Kerékpár Kft. által.
Termékpalettáján a gyermek kerékpároktól kezdve az MTB-ken (26”; 27,5”; 29”) át a trekking/cross trekkingeken túl a városi kerékpárok is megtalálhatóak. A kerékpárok ismert és neves beszállítók (pl.: Shimano, Sram, Suntour, Schwalbe, Kinesis, Kenda, Promax, Selle Royal, Herrmans, Tektro, Magura, Selle Italia, AXA, SKS ) jó minőségű termékeivel vannak felszerelve a saját gyártású alap alkatrészeken kívül.
A kerékpárok magas minőségben és saját tervezésű design alapján készülnek egyedi kinézetet kölcsönözve a különféle típusoknak, melyek a folyamatos érdeklődést biztosítják a CROSS kerékpárok iránt. 

Back To Top