skip to Main Content
Bringabarát Kerékpárbolt és Szerviz    ☎ 06 20/251-0765    ☗ Fekete Pál sétány 1/3 (Petőfi tér)    ✉ info@bringabarat.com

Cratoni bukósisak akció

A suli végeztével itt a szünidő és a kerékpár túrák ideje. A kerékpárok mellett a Bringabarát egy Cratoni bukósisak akcióval is szeretné támogatni a biztonságos és örömteli kerékpározást. :-) Minden készleten lévő Cratoni bukósisakra 15% kedvezményt adunk, ha pedig nálunk vásárolt új kerékpár mellé választasz fejvédő, akkor további 5%-ot, azaz 20%-os kedvezményt érhetsz el. Nézz szét webshopunkban! Jó válogatást! :-)

A Cratoni márkáról

Aki nem most csöppent bele a bringázás világába, annak biztosan nem kell bemutatni a Cratonit. Az idén már 32 éves német sisakgyártó termékei a legkeresettebbek közé tartoznak Európában. Az alapító, Günther Kräuter víziója az volt, hogy minden profi és amatőr sportoló fejét sisak védje. Mára ez meg is valósult, kevesen indulnak kerékpárral edzeni sisak nélkül, és Európa-szerte sokan Cratoni fejvédőben teszik. Nem véletlen, technikailag is a legjobbak közé tartoznak. Az idei színek kimondottan attraktívak.

Back To Top