skip to Main Content
Bringabarát Kerékpárbolt és Szerviz    ☎ 06 20/251-0765    ☗ Fekete Pál sétány 1/3 (Petőfi tér)    ✉ info@bringabarat.com

‼️ Kedves Bringabarátok ‼️
 
Mindenki az elmúlt napok történéseit figyeli és ki-ki másképp reagál a helyzetre. Mi úgy látjuk, hogy a helyzet elég súlyos -de legalábbis abba az irányba halad- ezért azon dolgozunk, hogy biztonságosan, minden állami és morális törvénynek megfelelve továbbra is működni és segíteni tudjunk.
🏣 A bolti készletünk elég sok szükségletet ki tud elégíteni, a szervizünk is elég jó alkatrész utánpótlással rendelkezik valamint az utánpótlás is hellyel-közzel működik.
🛒 A jövő hét folyamán fogunk jelentkezni a megoldással, amin keresztül megoldjuk a szervizes kerékpárok bevételét és kiadását -akár zárt ajtók mögött- illetve a webshopunk töltődik a készleten levő és azonnal megvásárolható termékekkel.
🚛 Már nem csak helyszíni átvétel van hanem GLS kiszállítással is tudunk csomagot küldeni, valamint a fizetési lehetőségeken is egyszerűsítünk.
📧 Addig is, ha bármilyen kérdésetek van vagy időpontot szeretnétek kérni azt Facebook üzenetben, emailben vagy telefonon tehetitek meg.
🚴‍♂️ Ha már nagyon nem bírod a négy fal között, a kerékpározás nem tiltott, de kérünk viselkedj felelősségteljesen, egyedül és nagyon körültekintően kerékpározz.
🙏 Mindenkinek sok erőt és kitartást kívánunk és üzenjük mindenkinek aki teheti: #maradjotthon
 
Köszönjük
Bringabarát
Back To Top