Knog Cobber Mid Rear

KNOG Cobber Mid hátsó lámpa

19990 Ft

A Knog Cobber Mid hihetetlen 330°-os fényt kínál, így minden szögből jól látható. Az egyre sűrűbb forgalomban ez a kerékpáros lámpa nagyszerű nappali forgalomban, és növeli a közúti biztonságot.

1 készleten

Cikkszám: K12190 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A KNOG Cobber Mid hátsó lámpa jellemzői:

A Knog Cobber Mid hihetetlen 330 ° -os fényt kínál, így minden szögből jól látható. Az egyre sűrűbb forgalomban ez a kerékpáros lámpa nagyszerű nappali forgalomban, és növeli a közúti biztonságot.

Súly: 40 g
Integrált USB töltés
100% vízállóság
350 LUMEN
2 óra: 150 LUMEN – STEADY
15–40 óra: 300 LUMEN – FLASH

HÁTSÓ

170 LUMEN
2 óra: 80 LUMEN – STEADY
15 – 40 óra: 170 LUMEN – FLASH

Világítási módok: Max, Közép, Állandó impulzus, Vaku, Gördülő vaku, Oldalsó vaku, Disco vaku, Eco Vaku előre programozva.

LED-ek: Hatékony fedélzeti (COB) LED-ek, amelyek maximális fényerőt biztosítanak.

Töltési idő: 4 óra

AKKUMULÁTOR: USB újratölthető lítium polimer

FESZÍTŐ RENDSZER: Szerszám nélküli, cserélhető szilikon övek 22 – 32 mm átmérőjű ülésekhez és kormányhoz + mágneses tartó.

TARTOZÉKOK: Szabványos tartó, Aero tartó, 3x cserélhető nyereg és kormánykerekek 22-27mm / 28-32mm átmérővel + és USB hosszabbító kábel

 További információk a gyártó oldaláról

A KNOG márkáról

A Knog egy 2002-ben alapított ausztrál cég, akik minden esetben a minőségi és egyedi termékek gyártására helyezik a hangsúlyt. A terméktervezést Melbourne-ben végzik, palettájukon a kerékpáros világításokon kívül a kerékpár csengőket és lakatokat is megtaláljuk. Termékeikről elmondható, hogy igazán egyedi ötlet és tervezési munka áll mögöttük. Megalapitása óta számtalan esetben lett valamelyik termékük ausztrál vagy világszintű megmérettetéseken 1. helyezett termékdíjas. Legutóbb 2016-ban az Oi csengő nyerte el a kiegészítők kategóriájának fődíját.

 

További információk

Szín