KNOG Blinder Mob V Mr. Chips hátsó lámpa

13490 Ft

Egy igazán minőségi hátsó lámpára vágysz amely sokáig és messziről képes biztosítani a mögötted jövők figyelmét? Akkor a Knog Blinder MOB V Mr. Chips bizony ideális választás: 64 extra erős LED (COB), 44 lumen, 50 óra max akkukapacitás, 100% vízálló, USB töltés, nagyszerű dizájn. Nehéz lesz alkalmasabbat találni nála!

1 készleten

Cikkszám: K11725 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A KNOG Blinder Mob V Mr. Chips hátsó lámpa jellemzői:

Akku típusa: LI-Pol
Diódák száma: 36
Méretek (mm): 26 x 76 x 62
Módok/láthatóság/üzemidő: Erős megvilágítás/ 2 óra ; Világítás/ 5,5 óra ; Villogás/ 2,7 óra ; Félig gyorsan villog/ 53 óra ; Fele lassan villog/ 2,8 óra
Módok száma: 5
Szín: fekete
Teljesítmény. 44lumen
Tömeg. 39g
USB

 További információk a gyártó oldaláról

A KNOG márkáról

A Knog egy 2002-ben alapított ausztrál cég, akik minden esetben a minőségi és egyedi termékek gyártására helyezik a hangsúlyt. A terméktervezést Melbourne-ben végzik, palettájukon a kerékpáros világításokon kívül a kerékpár csengőket és lakatokat is megtaláljuk. Termékeikről elmondható, hogy igazán egyedi ötlet és tervezési munka áll mögöttük. Megalapitása óta számtalan esetben lett valamelyik termékük ausztrál vagy világszintű megmérettetéseken 1. helyezett termékdíjas. Legutóbb 2016-ban az Oi csengő nyerte el a kiegészítők kategóriájának fődíját.

 

További információk

Szín