KNOG Blinder Mob V Kid Grid hátsó lámpa

13490 Ft

A 100%-ban vízálló 16 ledes hátsó reflektort, mely fényvisszaverő felülettel és 90 fokos fényszórással fedezi a hátad, csak úgy hívják Knog Blinder MOB V Kid Grid. Hétköznapi hős ő, aki hosszú akku élettartamával, gyors és praktikus USB töltésével, szerszámmentes szerelhetőségével és kiváló fényerével harcol melletted.

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: K11723 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A KNOG Blinder Mob V Kid Grid hátsó lámpa jellemzői:

Akku típusa: LI-Pol
Diódák száma: 16
Méretek (mm): 26 x 76 x 62
Módok/láthatóság/üzemidő: Erős megvilágítás/ 2,5 óra ; Világítás/ 5,8h ; Villogás/ 7,2 óra ; Félig gyorsan villog/ 12,3 óra ; Fele lassan villog/ 62 óra
Módok száma: 5
Szín: fekete
Teljesítmény. 44 lumen
Tömeg. 39g
USB

 További információk a gyártó oldaláról

A KNOG márkáról

A Knog egy 2002-ben alapított ausztrál cég, akik minden esetben a minőségi és egyedi termékek gyártására helyezik a hangsúlyt. A terméktervezést Melbourne-ben végzik, palettájukon a kerékpáros világításokon kívül a kerékpár csengőket és lakatokat is megtaláljuk. Termékeikről elmondható, hogy igazán egyedi ötlet és tervezési munka áll mögöttük. Megalapitása óta számtalan esetben lett valamelyik termékük ausztrál vagy világszintű megmérettetéseken 1. helyezett termékdíjas. Legutóbb 2016-ban az Oi csengő nyerte el a kiegészítők kategóriájának fődíját.

 

További információk

Szín