Akció
Cratoni Maxster Black Rocket Glossy

CRATONI Maxster Junior bukósisak

13900 Ft 9500 Ft

Annak érdekében, hogy gyermekeink mindig egyben megérkezzenek, megbízható védelmet kell biztosítanunk a fejükön. A Cratoni Maxster gyermek sisakja hosszabb hátsó résszel védi a fejet és a nyakat. Az RLS rögzítő mechanizmus könnyen kezelhető és optimális méretbeállítással rendelkezik. A hátsó villogó be van építve a hátsó rögzítő rendszerbe, hogy minden napszakban jobban látható legyen, ezen felül biztonsági fényvisszaverő elemek is vannak a sisakon.

1 készleten

Leírás

CRATONI Maxster Junior bukósisak jellemzői:

Beépített rovarvédő háló igen
Év 2020
Fényvisszaverők a jobb láthatóságért igen
Hátsó lámpa kompatibilis igen
Praktikus és egyszerű rögzítő rendszer igen
Súly 230 g
Szellőzőnyílások 14db
Szín black-rocket-glossy

További információk a gyártó oldaláról

A Cratoni márkáról: 

Amikor Günter Krauter 1985-ben a CRATONI márkát alapította Steinenberg-ben, a sisakok viselése egyáltalán nem volt elterjedt. De a jövőbe tekintő vállalkozó már tudta, hogy a fejvédő szerepe egyre fontosabbá válik és innovatív termékekkel, vonzó megjelenéssel támogatva mintegy 30 év elmúltával a síelők 80%-a visel sisakot. Ez az arány a kerékpársportban is egyre növekszik. Ezen pár évtized alatt az olaszos hangzású baden-württembergi sisakspecialista globális prémium márkává vált, amely újító erejű technológiáival és trendteremtő formatervezésével meghatározó a piacon. Sisakjainkhoz kiegészítésképpen hamarosan elkezdjük a sportszemüvegek gyártását is.

Termékeink több, mint 70 országban jelen vannak, így jelenleg a sportipar egyik vezető sisak- és szemüveggyártói vagyunk.

További információk

Szín

Méret