Akció
Akino Pirate Blue White Glossy

CRATONI Akino Junior bukósisak

11990 Ft 8200 Ft

Az ultra-tartós Cratoni Akino sisak védi a kis kerékpárosokat még a  legnehezebb helyzetekben is. Mélységének köszönhetően a fej biztonságban van, beleértve a tarkót is. Az Akino sisak nagyon könnyű, kényelmes és könnyen kezelhető. Fényvisszaverő elemek, rovarháló és beépített hátsó villogó a biztonság növelése érdekében. A sok érdekes és játékos mintából minden fiú és lány tud választani.

1 készleten

Leírás

CRATONI Akino Junior bukósisak jellemzői:

Beépített rovarvédő háló igen
Bukás érzékelő integrált világítás
Eltávolítható shield igen
Év 2019
Súly 210 g
Szín pirate blue-white glossy

További információk a gyártó oldaláról

A Cratoni márkáról: 

Amikor Günter Krauter 1985-ben a CRATONI márkát alapította Steinenberg-ben, a sisakok viselése egyáltalán nem volt elterjedt. De a jövőbe tekintő vállalkozó már tudta, hogy a fejvédő szerepe egyre fontosabbá válik és innovatív termékekkel, vonzó megjelenéssel támogatva mintegy 30 év elmúltával a síelők 80%-a visel sisakot. Ez az arány a kerékpársportban is egyre növekszik. Ezen pár évtized alatt az olaszos hangzású baden-württembergi sisakspecialista globális prémium márkává vált, amely újító erejű technológiáival és trendteremtő formatervezésével meghatározó a piacon. Sisakjainkhoz kiegészítésképpen hamarosan elkezdjük a sportszemüvegek gyártását is.

Termékeink több, mint 70 országban jelen vannak, így jelenleg a sportipar egyik vezető sisak- és szemüveggyártói vagyunk.

További információk

Szín

,

Méret